Schiphol: vrachtwagen botst tegen personenwagen

Schiphol: vrachtwagen botst tegen personenwagenSchiphol, 13 maart – Op het stationsplein op Schiphol-Oost is woensdagochtend tegen half negen uur een vrachtwagen tegen een personenwagen gebotst. Door de aard van de melding werd naast de ambulance en de marechaussee ook de brandweer voor dit ongeval opgeroepen, omdat het vermoeden bestond dat het slachtoffers bekneld in de auto zou zitten.

Gelukkig bleek dit niet het geval en de brandweer hoefde niet in actie te komen. Beide bestuurders zijn door de ambulancemedewerkers nagekeken en hoefde ook niet mee voor verdere zorg. De vrachtwagen kon verder op eigen kracht, de personenwagen moest versleept worden.

Door de afhandeling van het ongeval ontstond er een lange file op de Schipholdijk, het ongeval was precies op de enigste toegangweg van Schiphol-Oost gebeurd.

Fotografie: Eric van Lieshout

Schiphol: vrachtwagen botst tegen personenwagen Schiphol: vrachtwagen botst tegen personenwagen Schiphol: vrachtwagen botst tegen personenwagen Schiphol: vrachtwagen botst tegen personenwagen Schiphol: vrachtwagen botst tegen personenwagen Schiphol: vrachtwagen botst tegen personenwagen

Misschien vindt u dit ook interessant?